Samfundsansvar

 

Lejeret.dk er ejet af advokatvirksomheden Advokatgruppen. Vi en del af flere tiltag, fordi vi går op i vores samfundsansvar. Du kan læse om de organisationer og formål, vi har valgt at fokusere på her.

Multilaw

Multilaw - Advokatgruppen

Som en del af advokatvirksomheden Advokatgruppen er vi medlem af Multilaw, som er et globalt netværk af advokater. Det betyder, at vi har mere end 10.000 ambitiøse og fagligt dygtige advokater placeret i over 100 lande, hvis kompetencer vi kan trække på, når vi skal rådgive vores kunder.

Arbejdsmiljø mærket

Godt arbejdsmiljø - Trivsel og gode arbejdsforhold

SSL mærket

SSL mærket støtter kryptering på Internettet

Grønne tanker

Bæredygtig udvikling og energi - støt grøn omstilling i Danmark

Vi er grønne
Vi støtter Vi er grønne - for et bedre miljø i Danmark

Danske Advokater

lejeret medlem af danske advokater

 

 

 

 

 Vi er medlem af Danske advokater, der en interesseorganisation for de danske advokatvirksomheder.  Alle vores advokater i Advokatgruppen er medlem af foreningen.

Advokat kodeks

lejeret erhvervslejeret advokat kodeks danske advokater

 

 

Vi er medlem advokatKODEKS, som arbejder efter fem elementer: Åbenhed, social ansvarlighed, håndtering af etiske dilemmaer, fokus på kunder og medarbejdere, mangfoldighed samt diversitet.

Boerne-diabetes.dk

Børnediabetes - Husadvokaten

Sygdommen diabetes type 1 kan ikke forebygges eller helbredes, og som en del af Advokatgruppen mener vi, at det er vigtigt at støtte forskningen af type 1 børnediabetes. Lejeret.dk støtter derfor boernediabetes.dk med et medlemskab.

Advokatsamfundet

Advokat samfundet - Husadvokaten

Advokatsamfundet er en organisation, der arbejder for at sikre de danske borgers og virksomheders retssikkerhed. De har blandt andet til opgave at føre tilsyn med det danske lands advokater og at værne om advokatens særlige opgave. I Danmark skal alle advokater ifølge retsplejeloven være medlem af Advokatsamfundet. Vores advokater er derfor naturligvis medlem.

Samarbejdspartnere

Hos Lejeret.dk har vi forskellige samarbejdspartnere, og du kan læse mere om disse her.

Specialhjemmesider

Lejeret.dk er en del af Advokatgruppen, som et en full service advokatkontor. Vi har udviklet denne hjemmeside, fordi vi har et helt unikt kendskab til køb og salg af fast ejendom. Hvis du vil vide mere om vores andre specialområder, så kan du finde dem her.

www.advokatgruppen.dk

www.arbejdsret.dk

wwww.doedsbo.dk 

www.ejendomsmaegler.dk 

www.entrepriseret.dk

www.esportsadvokaten.dk

www.husadvokaten.com

www.testamente.dk

www.selskabsret.dk

www.skilsmisse.dk

www.strafferet.dk

www.tungvognsadvokaten.dk